Toestellen
03 mei 2011 - Ron Smeets

Eerste hands on video van de BlackBerry Bold 9900

Gisteren presenteerde RIM de eerste BlackBerry Bold met touch and type. De BlackBerry Bold 9900 / 9930 zal deze zomer in de winkels verschijnen.

De boys van Engadget konden in Orlando, op BlackBerry World, al even met de nieuwe Bold spelen en maakten onderstaande hands on video van ruim 12 minuten. Enjoy!

Ze prijzen vooral de kwaliteit van het display en het toetsenbord, maar dat laatste is natuurlijk iets waar BlackBerry al jaren bekend om staat, ondanks ook wat minder goed presterende versies, vooral bij de kleinere (compactere) modellen. Verde ligt het toestel, dat met 10.5mm de dunste BlackBerry tot op dit moment is, ook prima in de hand, aldus Engadget.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.