Toestellen
20 september 2007 - Ron Smeets

Eerste hands-on foto's van de Nokia E51

Gisteravond, tijdens een pers meeting in New York, hebben enkele aanwezigen, waaronder ook de boys van MobileBurn, de kans gekregen om de nieuwste Nokia Smartphone van dichtbij te bekijken.

Het resultaat kun je hierboven en na de klik bekijken. Op deze foto's is goed te zien hoe compact de E51 is. Het toestel, dat twee dagen geleden officieel aangekondigd werd zal nog voor de Kerst in de winkels liggen hier in Nederland. De prijs zal rond de 350 Euro uitkomen.Gerelateerde links:
Misterieuze Nokia EXX wordt de E51
Nieuwe Nokia E-Series gespot?
Nokia E-Series in Hello Kitty uitvoering
Nokia E50 nu ook in het zwart
Low-end E Series toestel van Nokia
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.