Geruchten
02 juli 2009 - Ron Smeets

Eerste 'GSM' versie van de Palm Pre komt naar O2 in Engeland

De Palm Pre was een van de meest veelbelovende nieuwe Smartphones die in Februari, zij het zeer sporadisch, op het Mobile World Congress in Barcelona te zien was.

Over een eventuele release van een Europese, 'GSM' versie werd in de maanden daarna niet veel geroepen behalve dat hij er voorlopig nog niet zou komen. Inmiddels is het toestel in de VS (CDMA) al ongeveer een maand te kopp. Volgens The Guardian komt de eerste GSM' versie binnen enkele weken naar Engeland. Laten we hopen dat wij dan ook niet meer al te lang hoeven wachten.

De officiele Engelse introductie van het toestel moet overigens nog plaatsvinden. Men verwacht dat ergens in de tweede week van Juli. Het toestel zal in Engeland exclusief bij O2 te koop zijn. Helaas is die Telco (Telefonica) niet in Nederland actief.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.