Geruchten
30 november 2010 - Ron Smeets

Eerste grote Windows Phone 7 update verwacht in januari

Officieel is nog niets bekend en wij zullen er in Nederland weinig van merken, op de early adopters na die tegen die tijd al een Windows Phone 7 toestel gekocht hebben, maar het gerucht gaat dat Microsoft in januari de eerste grote update voor Windows Phone 7 zal gaan uitrollen.

De bron van deze geruchten is @ChrisWalshie, een van de mannen die heeft meegewerkt aan de CevronWP7 jailbreak. Hij tweette enkele berichten (zie screenshot hieronder) waaruit blijkt dat de update zo groot is dat Microsoft het wat hem betreft de update net zo goed de 'realease van Windows Phone 8' had mogen noemen.

Wat er precies allemaal verbetert en verandert bij deze update is nog niet bekend. Daarvoor zullen we moeten wachten op de eerste officiele berichten van Microsoft zelf maar gesproken wordt onder andere over multitasking, gesproken (turn-by-turn) navigatie en copy/paste.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.