Nieuws
27 oktober 2015 - Ron Smeets

Eerste grote update voor de Galaxy S6 Edge Plus op komst Nee, nog geen Android 6.0, maar wel diverse verbeteringen

Als het nieuws komt dat Samsung voor een recent toestel, de Galaxy S6 Edge Plus in dit geval, vlak na de lancering van een nieuwe Android versie, 6.0 Marshmallow, een update gaat uitrollen dan hopen velen natuurlijk dat de nieuwste versie van het Google OS er aan komt.

Helaas, in dit geval betreft het een flinke update, ruim 138 MB, voor bovengenoemd toestel waarin diverse bug-fixes verwerkt zijn, de beveiliging van het toestel verbeterd is, evenals de prestatie van de accu. Dat staat in ieder geval in de beschrijving van de update. Daar wordt ook gemeld dat je na het installeren van deze update niet meer terug kunt naar een vorige versie. Volgens Samsung omdat er aanpassingen gedaan zijn in de beveiligingspolicy.

Ik heb mijn toestel vanochtend nog even laten checken op nieuwe update's maar deze is er nog niet bij. Ik zal dus nog even geduld moeten hebben ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.