Accessoires
08 augustus 2015 - Ron Smeets

Eerste Galaxy Note 5 hoesjes al te koop

Het duurt nog een paar dagen voordat Samsung de Galaxy Note 5 onthult maar op Amazon worden de eerste hoesjes en covers voor dat toestel al te koop aangeboden. De exemplaren van Spigen, Ringke en Obliq variëren in prijs van 8 tot 16 dollar. In hoeverre de foto's van de toestellen die in de covers te zien zijn overeenkomen met de werkelijkheid is een kwestie van afwachten.

Bij de hoesjes die nu al te koop zijn kun je kiezen uit verschillende modellen zoals een doorzichtige hard plastic cover, een 'ruggedized rubberen hoes of een 'wallet' flip cover.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.