Geruchten
19 januari 2007 - Ron Smeets

Eerste foto's van TAG Heuer GSM?

Nog niet zo lang geleden verschenen de eerste berichten dat TAG Heuer zich in het rijtje van exclusieve toestelmakers gaat scharen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Dolce&Gabbana RAZR zal TAG Heuer een volledig nieuw toestel ontwerpen en dus geen 'rebrand' van een bestaand toestel op de markt brengen onder haar eigen naam.

Dialaphone heeft de eerste twee foto's gepost waarop een voorbeeld van de TAG Heuer GSM te zien is, of zou zijn.

Gelukkig hebben ze het zelf ook al door dat het onwaarschijnlijk is dat TAG Heuer haar luxe GSM in de vorm van een horloge zal gieten, maar dat maakt de foto's niet minder leuk. . .Gerelateerde links:
TAG Heuer ook bezig met luxe GSM
Horloges massaal vervangen door GSM's
Gouden RAZR bij Dolce & Gabbana
Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.