Accessoires
26 augustus 2006 - Ron Smeets

Eerste foto's van PSP met GPS

De geruchten, en powerpoint slides, van diverse nieuwe PSP gadgets, waaronder ook een GPS module, doen al langer de ronde zonder dat er 'tastbare' bewijzen te vinden waren.

Nu zijn die er nog steeds niet, maar de foto's die nu via Digital Battle online zijn verschenen maken het vermoeden dat de GPS module voor de PSP daadwerkelijk bestaat en wellicht ook op de markt gaat komen weer wat groter. Verder blijft het nog een kwestie van afwachten totdat Sony met een officieel bericht op de proppen komt.Gerelateerde links:
Sony PSP wordt uitgerust met Wi-Fi connectivity
Eye Toy camera voor de PSP
Nieuwe PSP gadgets gepresenteerd
Volgende PSP's met 4GB en cam?!
PSP wijst de weg in de Metro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.