Geruchten
18 september 2007 - Ron Smeets

Eerste foto’s van een nieuwe Walkman Phone

Als de geruchten kloppen dan zouden dit (foto’s hierboven en na de klik) de eerste kiekjes kunnen zijn van een nieuwe Walkman Phone van Sony Ericsson. Voor het gemak noem ik ‘m even de WXXX.

Op de plaatjes zien we eigenlijk alleen de behuizing van een Sony Ericsson toestel en de enige redenen om aan te nemen dat het hier om een Walkman Phone zou gaan zijn de kleur en het ontbreken van een fatsoenlijke plek voor een (CyberShot) camera.

Wit is niet iets dat Sony Ericsson snel toepast in andere modellen en de plek voor de camera lijkt op dezelfde positie te zitten als dat bijvoorbeeld bij de W880 het geval is.

Veel meer kan aan de hand van deze foto’s waarop alleen de behuizing te zien is natuurlijk niet afgeleid worden dus zullen we even moeten wachten op meer ‘lekken’ vanuit het Sony Ericsson kamp.Gerelateerde links:
Oude speeltjes van Sony Ericsson in een nieuw jasje
Sony Ericsson W930 ???
Nog een nieuwe Sony Ericsson op komst?
Nog eentje dan, de Sony Ericsson W990i
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.