Geruchten
27 januari 2011 - Ron Smeets

Eerste foto's van een nieuwe HTC Android smartphone gespot

Vanochtend zijn een drietal wazige foto's opgedoken van een nieuwe HTC Android Smartphone. De kiekjes zijn genomen op een metrostation in Taipei, de hoofdstad van Taiwan. Precies, HTC's 'thuisbasis' ;-)

Veel meer dan deze foto's is er nog niet over bekend maar de kans lijkt groot dat dit een van de nieuwe toestellen is die de Taiwanese fabrikant over enkele weken in Barcelona gaat onthullen. Uiterlijk heeft deze gelekte HTC wel wat weg van de Desire HD, maar dan met ietwat rondere vormen.

Hij lijkt ook wel op de tekening van de HTC Desire 2 die vorige week in het geruchtencircuit opdook. Doordat de foto's zo wazig zijn zijn ook niet veel details zichtbaar. Ja, er is een front camera te zien en hij heeft de 'standaard' menu (tip)toetsen onder het display zittten. Meer info, ongetwijfeld, over enkele weken in Barcelona. HTC-Lek-Android-Taipei-2701-c HTC-Lek-Android-Taipei-2701-b HTC-Lek-Android-Taipei-2701-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.