Geruchten
23 maart 2008 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Emilie'?

Sinds gisteren doen weer diverse geruchten de ronde over een tweetal nieuwe (mid-range) Sony Ericsson toestellen, de Emilie en de B123i.

Beiden zijn natuurlijk codenamen, als de geruchten al kloppen. De uiteindelijke typenaam van de B123i zou de Z780(i) moeten worden, maar ook dat is nog een gerucht. Dit toestel wordt een clamshell model met een QVGA display en een OS dat gebaseerd is op het A200 platform.

Inmiddels zijn ook twee (gedeeltelijke) afbeeldingen van wat de de 'Emilie' zou moeten zijn online opgedoken (zie hierboven en -onder).

De Emilie zou, zo luiden de berichten, veel lijken op de K530i en voorzien zijn van een 2 megapixel camera.Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de 'gelekte' Sony Ericsson slider
Eerste echte foto van de Sony Ericsson BeiBei?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.