Geruchten
06 juli 2009 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Sony Ericsson Bao opgedoken

Zojuist ontving ik in mijn mailbox een aantal foto's van nog een nieuw Sony Ericsson toestel, codenaam Bao. Zoals je op de plaatjes hiernaast- en onder kunt zien is het een toestel dat wel wat lijkt op de Z555i uit 2008. En dan vooral vanwege de clamshell formfactor en de hoekige vormgeving.

Specs van de Bao, en de echte 'naamgeving' zijn nog niet uitgelekt dus we moeten het voor nu maar even doen met de plaatjes. Daarop is onder andere een camera, zonder flitser en de standaart Sony Ericsson connector te zien. Het heeft er alle schijn van dat dit een low- of mid-range toestelletje gaat worden.

SE-Bao-back-Open SE-Bao-Keypad SE-Bao-Front-Open SE-Bao-Side-a SE-Bao-Side-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.