Geruchten
23 november 2006 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Ai'

Dit zou de eerste foto moeten zijn van de eerder deze week al in het geruchtencircuit opgedoken Sony Ericsson 'Ai'', het toestel waarbij de ontwerpers zich hebben laten inspireren door de Japanse tennisster Ai Sugiyama.

De kwaliteit van de foto's is niet echt om over naar huis te schrijven en het is dan ook maar de vraag of dit 'the real deal' is.

De 'Ai' zou, volgens eerdere geruchten, begin volgend jaar al op de markt moeten komen. Het 9.4mm platte toestel zou uitgerust worden met een 2 megapixel camera en 3G/UMTS. Meer is nog niet bekend. De foto's:

Bron: Terminal (Hongaars)Gerelateerde links:
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Sony Ericsson op iPod koers?!?
Nieuw logo en flagship store voor Sony Ericsson
Afstandsbediening en FM zender voor Sony Ericsson
Sony Ericsson W850i vanaf 15 september verkrijgbaar?
Sony camphones best verkocht in Juli
Sony Ericsson Black Diamond
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.