Geruchten
05 januari 2008 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Nokia E71 opgedoken?

Eerder deze week verschenen al de eerste geruchten over een nieuwe Nokia Smartphone en opvolger voor de E61 en E62 online.

Van dat toestel, de E71, zouden dit (foto's hierboven en na de klik) de eerste kiekjes zijn, zo luiden de laatste geruchten nu.

Het feit dat beide plaatjes afkomstig zijn van de in de mobiele geruchtenkringen beroemde 'deuxani' maakt dit gerucht in ieder geval een stuk geloofwaardiger want het zou niet de eerste keer zijn dat 'deuxani' een dergelijke Nokia scoop heeft. Nog een foto:

Via: PhoneMag en Mobile ReviewGerelateerde links:
Specs van de Nokia E71 en E66 uitgelekt
Eerste officiele foto van de Nokia E90?
Nokia reageert op N83 geruchten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.