Toestellen
20 april 2007 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Nederlandse Nokia N95

Donderdagmiddag was het dan eindelijk zover. Nokia's Persmeeting voor de introductie van de N95 in Nederland en de rest van de Benelux. Vanaf morgen zal hij in de eerste Telefoonwinkels liggen en binnen enkele dagen is hij overal verkrijgbaar.

Natuurlijk ben ik direct daarna even bij een hotspot gaan zitten om de eerste eigengemaakte foto's van het toestel, de Nederlandse versie dus, te kieken. Hier (klik verder voor nog meer foto's) kunnen jullie de eerste resultaten zien.

De meeting was bijzonder fraai georganiseerd. Na een korte presentatie (met lunch ;-)) over de belangrijkste functies van de N95 had Nokia samen met Fleishman Hillard en These Days een soort van speurtocht uitgezet waarbij de aanwezigen met behulp van de enkele (de belangrijkste) N95 features (Navigatie, Bluetooth en Multimedia player) hun weg door Amsterdam Zuid moesten vinden. Daarbij kregen we dus meteen de vuurdoop voor wat betreft het gebruik van de N95.Gerelateerde links:
N95 morgen bij MobileCowboys
Nokia Nederland: N95 20 April in de winkel
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Nokia N95 commercial
Eerste 5 megapixel foto van de N95 online
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.