Geruchten
11 juni 2010 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Motorola Droid 2

Dat Motorola een opvolger voor de Droid, bij ons bekend als de Milestone, zou maken is natuurlijk geen nieuws. De eerste (spy)pics natuurlijk wel. Droid-Life claimt die te hebben, samen met enkele specs en een heel kort (wazig) filmpje van de Motorola Droid 2.

Het toestel zou in het derde kwartaal in op de Amrikaanse markt moeten verschijnen, Als de geruchten kloppen natuurlijk ;-)

De specs, voor zover bekend, van de Motorola Droid 2:
- Android 2.1 OS
- 3.7″ Touchscreen display
- Slide-out qwerty toetsenbord
- 750MHz OMAP processor
 - Wi-Fi Tethering
- 8GB intern geheugen
- 8GB SD card meegeleverd
- 5MP camera

Verder zou het toestel geen HDMI aansluiting en ook geen front cam hebben. De foto's: Moto-Droid-2-Open Moto-Droid-2-Side Moto-Droid-2-Back

En het filmpje:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.