Geruchten
19 december 2006 - Ron Smeets

Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM

Vorige week kondigde modemerk Prada en toestelmaker LG een samenwerkingsverband aan voor het ontwikkelen en in de markt zetten van een nieuwe luxe GSM.

Enkele dagen daarna zagen we de eerste foto's en specs van de LG-KE850, een design toestel zonder keyboard en met een touchscreen display.

Dial-a-phone beweert nu de eerste foto's te hebben van de LG-Prada GSM en wat schetst de verbazing. Het is een versie van de KE850, maar dan met Prada look-and-feel.

Het toestel gaat naar schatting tussen de 300 en 400 Euro gaan kosten en komt nog voor de zomer in een vijftal Europese landen op de markt. Of Nederland daar ook bij zal zitten is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Prijswinnende LG KE-850 met touchscreen keypad gespot
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Luxe GSM's voor racefans
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Luxe mobiele provider van start in LA
Ook een gouden Gresso luxury phone op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.