Geruchten
13 september 2011 - Ron Smeets

Eerste foto's van de HTC Runnymede gespot?

De HTC Runnymede dook eind vorige maand al eens op in het geruchtencircuit. Toen waren er wel wat specs maar nog geen afbeeldingen.

Als we deze nieuwste geruchten mogen gelovenn dan zou het toestel dat hiernaast (en hieronder) te zien is de HTC Runnymede kunnen zijn.

Het toestel op de plaatjes lijkt nog het meest op de HTC Titan die in Berlijn gepresenteerd werd maar heeft, op deze kiekjes, wat mij betreft ook wel wat weg van de Samsung Galaxy S met zijn afgeronde hoeken. We zullen natuurlijk eerst nog maar eens moeten zien of deze geruchten kloppen. Voor de volledigheid nog even de gelekte specs van enkele weken geleden:
- 4.7 inch 480 x 800 pixel display
- 1.5 GHz Single Core processro (MSM8255) met 768MB RAM
- 8 megapixel camera met dual LED flitser en 720p HD video functie
- 1.3 megapixel front cam
- 16GB geheugen
- SRS Surround Sound met HTC Beats headset
- Android 2.3.4 (Gingerbread) met HTC Sense 3.5
- DLNA
- <10mm dik (of dun dus ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.