Geruchten
15 mei 2009 - Ron Smeets

Eerste foto's van de BlackBerry Storm 2 uitgelekt

Geruchten over de tweede versie van de BlackBerry Storm doen al een tijdje de ronde. Engadget heeft vannacht enkele foto's van het toestel weten te bemachtigen.

Ziet er best goed uit, maar als dit de echte Storm 2 is dan lijkt het er niet op dat BlackBerry het toestel nu gaat uitrusten met een fysiek toetsenbord zoals in eerdere geruchten vermoed werd. Verder ziet ie er ook niet echt schokkend anders uit. De foto's:

BlackBerry-Storm-2-a
BlackBerry-Storm-2-b
BlackBerry-Storm-2-c
BlackBerry-Storm-2-d
BlackBerry-Storm-2-e
BlackBerry-Storm-2-f
BlackBerry-Storm-2-g
BlackBerry-Storm-2-h
BlackBerry-Storm-2-i
BlackBerry-Storm-2-j
BlackBerry-Storm-2-k

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.