Geruchten
05 maart 2009 - Ron Smeets

Eerste foto's van de BlackBerry 9630

Als we de geruchten mogen geloven dan wordt de BlackBerry 9630 Niagara een toestel dat eerst voor de Amerikaanse CDMA markt bedoeld zal zijn.

Op de, weliswaar ietwat kleine, foto's hiernaast en -onder kun je in ieder geval duidelijk de gelijkenis met zowel de 8900 Curve en de 9000 Bold zien.

Het zal mij benieuwen welke specs de 9630 Niagara zal krijgen. 3G, of toch niet? Vooralsnog heeft de bron, CrackBerry, alleen nog deze plaatjes van het toestel.

Ze beloven binnenkort wel meer info los te zullen laten. Dit riekt dus naar een geregisseerd lek vanuit RIM.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.