Toestellen
03 maart 2008 - Ron Smeets

Eerste foto's van de Asus Lamborghini Phone

Het was al bekend dat Asus in Hannover de Lamborghini Phone zou introduceren en nu zijn ook de eerste foto's van het toestel, rechtstreeks vanaf de CeBIT, online verschenen.

De ZX1 Lamborghini Phone gaat, zonder abonnement, maar liefst 1000 Euro kosten en wordt vanaf Mei in de Europese winkels verwacht.

Volgens de makers is vooral de nieuwe User Interface van het toestel de moeite meer dan waard. Die zorgt er namelijk voor dat het Windows Mobile 6.1 toestel in het gebruik 'net op een normale telefoon lijkt', aldus Asus.

Ik ben zeer benieuwd hoe die UI er dan uitziet.Gerelateerde links:
Lamborghini GSM van Asus op de CeBIT
Asus showt de ZX1 Lamborghini Smartphone in Hannover
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.