Geruchten
11 juni 2010 - Ron Smeets

Eerste foto's en specs van de Nokia C7 gespot

Vlak nadat in Nokia's 'toestelhuisje' te zien was dat de Finse fabrikant ook een toestel met de naam C7 in de pijplijn heeft duiken in een forum waarempel al de eerste foto's en enkele specs van deze C-Series op. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn, maar de vraag is natuurlijk hoe betrouwbaar en/of waarheidsgetrouw deze informatie is.

Hoe dan ook, op de foto's hiernaast en onder  is te zien dat de C7 behoorlijk ronde vormen heeft.

Verder wordt gesproken over een 3.5 inch capacitive touchscreen display, 8 megapixel camera met dual LED flitser en gezichtsherkenning, Multitouch bediening, Symbian^3 OS en stereo speakers. Op de foto's zijn ook nog een 3.5mm audio aansluiting en front camera te zien. Opvallend is ook dat de lader geen microUSB type lijkt te zijn (links-onder op de tweede foto).

Meer informatie is er op dit moment niet en natuurlijk zullen we op de eerste officiele berichten van Nokia moeten wachten voordat duidelijk wordt of dit toestel echt bestaat en of het ook de C7 zal zijn. Nokia-C7-Back Nokia-C7-Front Nokia-C7-Side

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.