Geruchten
05 mei 2007 - Ron Smeets

Eerste foto's die met een iPhone gekiekt zijn

Dat is tenminste wat de geruchtenmolen rondom Apple's iPhone ons wil doen geloven. Het is natuurlijk moeilijk te controleren maar feit is wel dat bij de bron, Flickr, de foto's alweer verwijderd zijn.

Schijnbaar is de jongen op de eerste foto (klik voor een grotere versie) een medewerker van Apple en zijn de foto's genomen in een Steakhouse (dat zijn dan wel behoorlijke 'bad-ass' steaks in die koeling zeg ;-)) op slechts 5 kilometer van Apples HQ in Cupertino, California.

Ok, stel dus dat deze foto's echt met de iPhone gemaakt zijn, dan voorspelt dat helaas niet veel goeds voor de kwaliteit van de 2MP camera die er in zit.

Voor de liefhebbers nog even de EXIF gegevens van een van de foto's:

Camera: Apple iPhone

Aperture: f/2.8

Orientation: Rotated 90 degrees clockwise

Date and Time: 2007:04:21 10:23:45

Color Space: sRGB

Tag::EXIF::0xA500: 11/5

Compression: JPEG

Image Width: 1600 pixels

Image Height: 1200 pixelsGerelateerde links:
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone op schema
iPhone gaat voor
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.