Geruchten
11 juli 2006 - Ron Smeets

Eerste foto van Microsoft's iPod killer, de Argo ?

Bij Engadget hebben ze de hand weten te leggen op een foto van wat de iPod killer van Microsoft zou moeten, of eigenlijk kunnen worden, codenaam 'Argo'.

Echt spectaculair ziet deze mediaplayer er niet uit. Het display is 'gewoon' 4:3 formaat en de bediening lijkt op een mechanisch click-wheel achtige knop, niet meer dan dat.

In hoeverre de uiteindelijke iPod killer van Microsoft op de 'Argo' van deze foto zal lijken is absoluut niet te zeggen (tenzij je bij Microsoft werkt), maar ik verwacht de komende maanden in ieder geval nog veel meer van dit soort geruchten.Gerelateerde links:
Microsoft zet aanval op iPod in tijdens de Kerst
Wazige foto's van Microsoft's 'iPod'
Wat de Origami NIET is!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.