Geruchten
22 oktober 2012 - Ron Smeets

Eerste foto van de Sony Xperia Odin gespot?

Na de fake foto's van de Sony Nexus is gaat de aandacht nu weer uit naar de in eedere geruchten genoemde 'Odin'. Afgelopen nacht is van dat toestel mogelijk de eerste (live) foto gespot.

Het kiekje (grote versie hieronder) is afkomstig van een Japanse bron en ziet er op zich redelijk echt uit. Of het inderdaad de Sony Xperia Odin is die hier getoond wordt kan natuurlijk niet met zekerheid gezegd worden.

Op de foto is vrijwel niets te zien van de specs van het toestel. Gesproken werd eerder al over een 5 inch scherm met full HD resolutie en een 1.5 GHz quadcore Snapdragon S4 processor met 2GB RAM. Het toestel dat hier getoond wordt kan inderdaad een 5 inch scehrm hebben, maar zonder referentie, misschien heeft de persoon die hem vasthoudt wel hele kleine handen, is dat moeiljk te zeggen.

Bron (Japans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.