Geruchten
22 oktober 2008 - Ron Smeets

Eerste foto van de SE Twiggy

Na alle comotie van de afgelopen dagen na uitspraken van haar CEO over een versmalling van de toestelportfolio in de toekomst draait de geruchtenmolen weer op volle toeren.

Zie hier de eerste wazige foto van wat de Sony Ericsson Twiggy zou moeten worden, een opvolger voor de W350 Walkmanphone.

Het is de bedoeling, zo luiden de geruchten, dat de Twiggy aan het begin van Q2 2009 op de markt gaat komen. Het toestel heeft behalve de Walkman branding en -software ook een 3.2 megapixel camera, QVGA display en zo te zien een iets robuustere flip-cover aan de onderzijde.

We zullen zien wat er van waar zal blijken te zijn. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.