Accessoires
31 oktober 2008 - Ron Smeets

Eerste foto van de SE Boombox

Ruim een maand geleden was ik samen met enkele tientallen journalisten te gast bij Sony Ericsson in Lund. Daar werden we op de derde dag van ons bezoek getrakteerd op een sneak preview van een 2.1 surround sound speaker dock die nog voor de komende feestdagen in de winkels zou moeten liggen.

Natuurlijk mochten we destijds geen foto's maken maar ik heb de volgende dag wel (samen met mijn creatieve vriendin) een tekening van het apparaat gemaakt (zie hiernaast).

Vandaag is is de eerste spy-pic van deze Bluetooth speaker dock, de MBS-900, voor Walkman phones (en andere MP3 spelers) opgedoken.

Ik kan bevestigen dat het apparaat dat je op onderstaande foto ziet inderdaad dezelfde is als degene die ik in Zweden gezien heb. Toen werd al erbij verteld dat het prototype dat ons getoond werd nog niet zijn definitieve looks had en zoals op de foto te zien is zijn de speakers nu iets beter weggewerkt achter het front.

Verder is op de foto het display (midden bovenin) niet echt goed zichtbaar maar dat zal met opzet gedaan zijn door Maximys van SEMCBlog. Hij werkt immers zelf bij Sony Ericsson en lekt dus op commando cq. verzoek ;-) Dat het display kleiner is dan op mijn tekening heeft te maken met het feit dat er ongeveer 24 uur zat tussen het moment dat ik het apparaat zag en de tekening gemaakt werd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.