Geruchten
27 januari 2010 - Ron Smeets

Eerste foto van de Motorola Zeppelin

Rond de herfstvakantie van het afgelopen jaar dook de naam Motorola Zeppelin al eens op. Dat was in een presentatie en daarbij was toen ook een heel klein afbeeldinkje te zien van het toestel. Vandaag is onderstaande foto opgedoken. Je moet goed kijken, maar het toestel op deze foto lijkt zowaar op degene die vorig jaar al te zien was.

Als de Tsjechische bron gelijk heeft dan wordt de Motorola Zeppelin in Barcelona officieel onthuld. Qua specs wordt gesproken over touch sensitive toetsen, 3.2 inch HVGA diplay (320 x 480), GPS, Android 2.x met MotoBlur User Interface en een 5 megapixel camera. We zullen zien...

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.