Toestellen
09 november 2005 - Ron Smeets

Eerste foto Samsung 8MP camphone

Op Mobile Korea is de eerste duidelijke foto verschenen van de Samsung SPH-V8200 die vorige week waarmee meneer Lee van de Telco even vluchtig, tijdens een presentatie, door de lucht zwaaide.

Wie afgelopen voorjaar in Hannover op de CeBIT de Samsung stand bezocht heeft zal het toestel wellicht bekend voorkomen. Hij lijkt als twee druppels water op de 5 Megapixel versie die ik daar zelf nog in de handen gehad heb. Hier kun je hem zelf vergelijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.