Geruchten
19 oktober 2012 - Ron Smeets

Eerste foto, genomen met de Google Nexus 10, duikt op

De Google Nexus 10 moet de grotere broer worden van de Nexus 7 tablet. Officieel is die echter nog niet onthuld maar de geruchten worden steeds talrijker. Nu is op Picasa ook nog eens een foto opgedoken die met de camera van de Google Nexus 10 genomen zou zijn, zo blijkt uit de EXIF data.

Daarin staat bij 'Camera' en 'Model' namelijk letterlijk 'Google' en 'Nexus 10'. De resolutie van de foto wijst verder op de aanwezigheid van een, minimaal, 5 megapixel camera.

En nog even ingezoomd op de betreffende EXIF data: Nexus-10-Camfoto-a1

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.