Geruchten
25 september 2012 - Ron Smeets

Eerste foto gemaakt met de Samsung Galaxy Nexus II opgedoken

Een dag of tien geleden dook een xml profiel op van een Samsung toestel dat wel eens de Galaxy Nexus II of Plus zou kunnen zijn. Van dat toestel, met typenummer GT-I9260, is nu een foto opgedoken. Geen kiekje van de vermeede Galaxy Nexus II (Plus) zelf, maar twee foto's die met het toestel gemaakt zou zijn.

De EXIF data van de foto's toont dat deze inderdaad met de GT-I9260 gemaakt zijn. Of dat ook de Galaxy Nexus II of Plus is, dat is nog niet bekend.

Nexus-II-Foto-a Nexus-II-Foto-b

Het XML profiel: Nexus-II-XML

Bron XML profiel, Foto, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.