Nieuws
15 maart 2011 - Ron Smeets

Eerste firmware update voor de Nokia E7 uitgerold

Heel even dacht ik dat de PR 2.0 release bij Nokia klaar stond toen ik de melding kreeg dat er een software update beschikbaar was voor mijn Nokia E7. Helaas, het bleek te gaan om een relatief kleine upgrade, ca 900Kb, van versie 13.013 (PR 1.0) naar 14.002 (een PR 1.1 release).

Echt schokkende veranderingen heb ik nog niet kunnen ontdekken. Her en der lees ik dat er wat bug-fixes en performance 'tweaks' in deze software upgrade verwerkt zijn.

Hieronder enkele screenshot's van het update proces, met dank aan All About Symbian. Nokia-E7-Update-screens-a

Overigens zag ik in het lijstje ook nog een Quick Search en Nokia Communicator update staan. Die heb ik nog niet uitgevoerd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.