Entertainment
07 augustus 2008 - Ron Smeets

Eerste firmware update Samsung Omnia staat al klaar

Hij is hier nog niet te koop maar de eerste firmware update voor de Samsung i900 Omnia staat al klaar om uitgerold te worden.

Hoewel de update, naast diverse nieuwe features zoals Widgets voor het 'Today' scherm van de UI, ook enkele bugfixes omhelst al hij voorlopig alleen voor de Singaporese klanten van Samsung beschikbaar zijn.

Zoals de zaken er nu voorstaan zal de Omnia hier binnen een dag of tien (medio Augustus) in de winkels gaan verschijnen. Laten we hopen dat de update, zeker voor wat betreft de, nog onbekende, bugfixes, tegen die tijd ook voor de rest van de mobiele wereld beschikbaar zal zijn.Gerelateerde links:
Samsung i900 Omnia ook in het wit?
Samsung i900 Omnia toch het eerst naar Italië
Samsung i900 Omnia vanaf 6 Augustus in Duitsland
Samsung i900 Omnia aangekondigd
TeleVisie 2008 primeur: Samsung i900
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.