Geruchten
24 februari 2006 - Ron Smeets

Eerste 'echte' Video iPod foto?!

Als we MacShrine mogen geloven dan is dit de eerste 'echte' foto van de Video ipod die 28 februari door Steve Jobs aan de wereld getoond zal gaan worden.

Mocht ie echt zijn, dan wordt de Video iPod dus in ieder geval een tablet, zo lijkt het althans. Afwachten maar. . .

De reactie's onder MacShrine's post zijn in ieder geval verdeeld. Van 'In fact it is the fabled video ipod….. I saw bigfoot walking with it into his spaceship….. with a bag of doritos' tot en met 'Everyone said a screen that large would be impossible. To be backlit and everything would suck to much battery power and so on. This image is too de rigeur to be a mock up, so looks like we’re in for a tasty treat from Apple!!!'Gerelateerde links:
iPod Video geruchten-creatie
Virtueel display voor iPod Video
Volgende iPod in widescreen formaat?
Nieuwe iPod met touchcsreen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.