Geruchten
05 februari 2008 - Ron Smeets

Eerste echte foto's van de zwarte Nokia N82 uitgelekt?

Op de beruchte Chinese geruchten bon IT168 dot com zijn twee foto's en een afbeelding die veel weg heeft van een officiele Nokia persfoto (onderaan dit bericht) opgedoken van de zwarte versie van de Nokia N82.

Eerder gingen er ook al geruchten over een op komst zijnde zwarte uitvoering van de N82 en gezien de andere N-Series modellen die momenteel op de markt zijn zou het ook niet onwaarschijnlijk zijn dat de N82 ook in die kleur beschikbaar komt.

Meer details over wanneer we de N82 in het zwart mogen verwelkomen zijn nog niet bekend. Weer iets om volgende week naar uit te kijken in Barcelona dus ;-).Gerelateerde links:
N82 ook in nieuwe modekleur te koop
Camera N82 beter dan die van de K850i ???
De N82 in zwart en pastelkleuren
Camera van de N82 beter dan die van de N95?
Nokia N82 nu officieel aangekondigd
Officiele (pers)foto's van de N82 gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.