Geruchten
04 juni 2008 - Ron Smeets

Eerste echte foto's van de Philips X800

Een Chinese bron heeft twee foto's opgedoken van de Philips X800, een toestel waarover een maandje geleden ook al een en ander te lezen was. Helaas zijn de foto's niet super van kwaliteit.

Deze keer wordt er ook een heel lijstje met specs genoemd Daarin is onder andere te lezen dat de X800 het zonder UMTS, HSDPA, WLAN (WiFi) en infrarood poort moet stellen. Vooral dat eerste is natuurlijk jammer voor een dergelijk toestel.

Als de Chinese berichten kloppen dan zal de X800 binnenkort in de winkels liggen. Dat geldt dan natuurlijk wel voor China en (mogelijk) enkele andere Aziatische landen. Hier zullen we deze Philips voorlopig niet gaan zien als je het mij vraagt.

Maar goed, verder lijken de specs van deze X800 veel op die van de X-Connect, een andere touchscreen toestel van Philips dat enkele weken geleden in het nieuws kwam. Alle (bekende) specs van de X800 op een rijtje:

- Triband GSM

- GPRS

- 2.9 inch Touchscreen display (240x400 pixels, WQVGA)

- microSD geheugenkaart optie

- Bluetooth 2.0 met A2DP

- USB

- WAP 2.0 / xHTML browser

Zoals gezegd worden ook een aantal afwezige specs expliciet genoemd:

- HSCSD: No

- EDGE: No

- 3G: No

- WLAN: NoGerelateerde links:
Ook Philips aan de iPhone (Cloon)Killer ?
Nog een nieuwe Touchscreen Philips gespot
Full Touchscreen mobiel van Philips op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.