Geruchten
22 januari 2010 - Ron Smeets

Eerste echte foto's van de iSlate gespot?

Als de Tablet die op de foto's hiernaast en onder te zien is echt de iSlate van Apple is dan vrees ik voor de baan van de medewerker die het toestel vast heeft ;-)

Hoe dan ook, het Franse BeGeek beweert in ieder geval dat het toestel op de foto's inderdaad de beelbesproken Tablet PC is die Apple, naar alle waarschijnlijkheid, op 27 Januari gaat aankondigen. Dat zijn heel wat onzekerheden op een rijtje, maar Apple is doorgaans ook niet zo scheutig met het (laten) uitlekken van informatie en kiekjes van nieuwe gadgets.

Vooral de foto hiernaast brengt mij behoorlijk aan het twijfelen over de echtheid van het toestel dat de man in kwestie aan zijn oor houdt. Daar lijkt het namelijk wel heel erg op een uitgvergrootte iPhone ;-) Oordeel zelf maar!

iSlate-Foto-Rumor-2201-a iSlate-Foto-Rumor-2201-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.