Geruchten
29 december 2007 - Ron Smeets

Eerste echte foto van de Sony Ericsson Z660i ?

De Z660i leek twee weken geleden, toen het eerste plaatje opdook, niet meer te zijn dan een van de vele concepten die wekelijks op diverse forums, blogs en andere online bronnen gepost worden.

Inmiddels zijn er echter al meerdere afbeeldingen en specificaties van de Z660i gespot en als we deze bron mogen geloven dan zou dit (foto boven) de eerste echte foto van het toestel zijn.

Zou kunnen natuurlijk, maar ik hou het, zolang er nog geen officieel bericht van Sony Ericsson bekend is, op het volgende hoofdstuk in de geruchtenserie rondom de Z660i.Gerelateerde links:
Nieuwe Photoshop van de Sony Ericsson Z660i
Nieuwe foto van de Z660i gespot
Nieuwe Sony Ericsson Z660i clamshell gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.