Geruchten
16 mei 2011 - Ron Smeets

Eerste echte afbeeldingen van Symbian Belle gespot?

Een kleine week geleden doken al een aantal 'home screen' afbeeldingen op die bij de volgende Symbian update, Belle genaamd, zouden horen.

Het Duitse MobiFlip publiceerde dit weekend een afbeelding van een Nokia E7 waarop de messaging en kalender screens met wat nieuwe icons te zien zijn. Zij claimen, net als bij de vorige geruchten, dat het hier gaat om UI features van Symbian Belle, maar of dat juist is?

De bron van deze nieuwe geruchten houdt in ieder geval een behoorlijke slag om de arm waar het gaat om het waarheidsgehalte en de echtheid van deze 'officiele' afbeeldingen. We zullen wel zien wat er uiteindelijk van waar blijkt te zijn ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.