Geruchten
16 mei 2008 - Ron Smeets

Eerste duidelijke foto van de Palm Treo 800w

Dit (foto) is, als de berichten kloppen, de eerste duidelijke foto van de nieuwe Palm Treo 800w die, zo meldden weer andere bronnen, eind Juli in de Amerikaanse winkels zou moeten liggen.

Over de specs wordt weinig nieuws gemeld behalve dat volgens de van oorsprong Oekraïense bron het toestel zou voorzien zijn van een microUSB aansluiting en geen miniUSB.

Daarnaast meldt dezelfde bron dat dit toestel ook de zogenaamde Palm Zeppelin is waarover enkele weken geleden een eerste gerucht naar buiten kwam, samen met informatie over de Palm Skywriter.Gerelateerde links:
Palm Zeppelin en Skywriter dit jaar nog in de winkels
Palm Treo 800w vanaf Juli in de Amerikaanse winkels?
Nieuwe informatie over de Palm Treo 800w uitgelekt
Palm Treo 800 duikt op in Gates' Keynote
Palm Treo 800W gespot?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.