Toestellen
28 mei 2009 - Ron Smeets

Eerste dual SIM Android het eerste naar de VS en Turkije

Eind Januari zagen dook deze dual sim Android Smartphone al eens op. Inmiddels is bekend geworden dat de General Mobile DSTL1 deze zomer in de VS en Turkije als eerste op de markt zal komen onder de naam 'The Imaginary'.

De prijs zal tussen de 400 en 550 Euro liggen. Helaas is nog niets bekend over een (eventuele) Nederlandse en/of Belgische release van deze Android Smartphone.

Behalve de dual sim functie heeft hij tri-band GSM met GPRS/EDGE support (geen 3G dus), WiFi, een 3 inch Touchscreen display (WQVGA), 5 megapixel (Sony) camera met flits en autofocus, Bluetooth met A2DP en 4GB geheugen plus een microSD geheugenkaart. Standaard zal de DSTL1 Imaginary geleverd worden met Android 1.5 (Cupcake). De complete specs kun je hier nalezen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.