Geruchten
02 maart 2011 - Ron Smeets

Eerste demo's van Windows 8 for Tablets mogelijk al in juni

Onbevestigde berichten (lees: geruchten) zeggen dat Microsoft mogelijk in juni al de eerste demo van Windows 8 voor tablets (nee, niet Windows Phone 8 ;-)) zal gaan presenteren aan het (grote) publiek.

Volgens diezelfde bron zou Microsoft bij het ontwerpen van de Tablet UI van Windows 8 goed naar Apple gekeken hebben. Daarnaast zitten er echter ook (design) onderdelen uit de Windows Phone 7 UI in, aldus het bericht. Mjah, we zullen zien. Ik zit eigenlijk meer te wachten op de eerste Nokia met Windows Phone 7 ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.