Geruchten
04 april 2008 - Ron Smeets

Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot

Het toestel op de foto hiernaast zou de nieuwste Sony Erisson P5 moeten zijn, codenaam 'Paris'.

Dat meldt althans het Unofficial Sony Ericsson Blog die de foto en de nodige info in handen gekregen hebben.

Volgens de bron is het toestel een slider (is ook op de foto wel te zien) met eenzelfde qwerty-keyboard als de P1i. Het Operating Systeem van de P5i zou UIQ versie 3.3 worden.

Deze P5i 'Paris' zou ergens in Mei officieel aangekondigd worden waarna hij vanaf September (gelijk met de X1?) in de winkels moet verschijnen.

Natuurlijk is ook dit nog steeds een gerucht en zullen we moeten afwachten of dit 'the real deal' zal blijken te zijn of dat we hem moeten toevoegen aan de sloot van 'P3 en P5' geruchten die de afgelopen maanden al de ronde deden.Gerelateerde links:
P3i opgedoken op Chinese site van Microsoft Mobile?
Nog een P3i concept gespot
Is dit dan de eerste échte foto van de P5i?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.