Entertainment
16 september 2005 - Ron Smeets

Eerste camphone muziekvideo gemaakt

De Amerikaanse fun-band The Presidents of the USA hebben de clip voor hun nieuwste hit, Some Postman, helemaal met camphones opgenomen.

Hiervoor hebben ze een Australische productiemaatschappij ingehuurd die al maanden met het idee speelde om een videoclip met camphones te maken. Echter, de reden voor die ideeen kwam oorspronkelijk voort uit de onvrede over de te krappe budgetten waar de Australische producers mee moesten werken in vergelijking tot de concurrentie aan de andere kant van de plas.

De clip van P.ot.U.S.A is met meerdere camphones, zowel op statieven als uit de hand, op twee lokaties gefilmd. En nu maar opletten of MTV en TMF hem hier ook gaan uitzenden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.