Nieuws
17 december 2007 - Ron Smeets

Eerste BlackBerry Store geopend

In navolging van de grote toestelfabrikanten zoals Nokia, Motorola en Sony Ericsson heeft ook RIM besloten een eigen winkel te openen, speciaal voor de BlackBerry toestellen.

De eerste winkel is niet te vinden in New York of een van de andere grote steden waar de Flagship Stores van de andere merken liggen maar in het op dit moment zeer koude Farmington Hills, Michigan. Zeg maar 'in the middle of nowwhere' dus.

Op zich niet vreemd dat de Canadese fabrikant het idee eerst in de buurt van haar eigen land beproefd natuurlijk, maar ik had dan toch voor een iets grotere of bekendere plek gekozen; Niagara Falls of Detroit bijvoorbeeld.

Formeel is het overigens geen winkel van RIM zelf maar men heeft ervoor gekozen om samen te werken met een lokale retailer van mobieltjes en abonnementen, Wireless Giant.

Hieronder staat nog een foto van de binnenkant van deze winkel:Gerelateerde links:
Sony Ericsson opent eerste Flagship Store in Bangladesh
Samsung’s Sushi Bar voor GSM’s
Garmin opent flagship store in Chicago
Klein Nokia vlaggenschip in New York
Nokia opent vierde Flagship Store
Motorola opent eerste 'Flagship Store' in China
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.