Geruchten
04 maart 2010 - Ron Smeets

Eerste Blackberry qwerty slider gespot

De afgelopen dagen gingen er al geruchten dat BlackBerry werkt aan een qwerty slider a-la Palm Pre. BBLeaks claimt nu twee foto's van het toestel te hebben bemachtigd. Volgens hen zou dit wel eens de Storm 3 zou kunnen worden. Andere bronnen spreken echter over de 9700a. Kortom, er wordt weer voldoende gespeculeerd ;-))

Het toestel dat op de foto's hiernaast en -onder te zien is lijkt inderdaad een BlackBerry te zijn en hij heeft ook een qwerty toetsenbord dat aan de onderzijde uitschuift.

Over de specs wordt nog niet veel gezegd. Het toestel zou voorzien worden van een Touchscreen display, BlackBerry OS 6.0, WiFi en HSDPA support. Verder zou de schermresolutie 360x480 pixels zijn, maar die info komt uit een document waar over de 9700a gesproken wordt. Het wachten is nu op RIM voor defintief uitsluitsel hierover, en of het toestel überhaupt echt is natuurlijk. RIM-BlackBerry-Slider-Storm3-2 RIM-BlackBerry-Slider-Storm3

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.