Nieuws
13 februari 2011 - Ron Smeets

Eerste beelden van de beursvloer in Barcelona

Terwijl wij ons op het strand van Castelldefels aan het voorbereiden zijn op de eerste persconferenties en toestelpresentaties aan de vooravond van het Mobile World Congress, trok Ger de Gram zijn stoutste schoenen aan en glipte, a-la 'Undercover in Nederland' (uhm, Barcelona in dit geval ;-)) bij de Fira naar binnen om alvast een kijkje te nemen tussen de, deels nog in aanbouw zijnde, stands op de Mobile World Congress beursvloer.

Hieronder kun je dus zo ongeveer de eerste beelden van het Mobile World Congress 2011 bekijken, compleet met dramatische achtergrondmuziek Enjoy!. Ow ja, Ger wist uit de handen van de potige beveiligers te blijven en mag de komende dagen dus ook nog naar binnen ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.