Geruchten
31 december 2010 - Ron Smeets

Eerste (Android) tablet van HTC wordt de HTC Scribe?

HTC heeft nog geen tablet in haar assortiment. Geruchten dat de Taiwanese fabrikant een (Android) Tablet op de markt zal brengen waren daarentegen al langer rond. Het plaatje hiernaast is zelfs al van vorig jaar. Toen werd in geruchten nog gesproken over de 'HTC Evolve'.

Bij het Amerikaanse merkenbureau zijn nu echter twee andere merknamen van de Taiwanese fabrikant ter goedkeuring ingediend die bedoeld zijn voor een 'tablet computer'. Zo staat het althans in de beschrijving. Het gaat om de HTC Scribe en Scribe. Zie de screenshots hieronder.

htc-scribe-tm htc-scribe-tm-2 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.