Nieuws
07 november 2011 - Ron Smeets

Eerste Android ICS updates voor HTC toestellen in 2012

Vlak na de lancering van Android Ice Cream Sandwich liet HTC weten dat de fabrikant nog 'moest bekijken' of en zo ja wanneer de nieuwste Android versie beschikbaar zal komen voor (een aantal) van haar toestellen.

Welnu, via facebook heeft HTC nu bekend gemaakt dat de eerste 'golf' van Android ICS updates gepland staat voor begin 2012.

De toestellen die, onder andere, een upgrade naar de nieuwste Android versie mogen verwachten zijn: De HTC Sensation, HTC Sensation XE, HTC Sensation XL en de HTC EVO 3D. Daarnaast noemt HTC ook nog een paar (Amerikaanse) modellen zoals de HTC Rezound, de EVO Design 4G en de Amaze 4G. De HTC Vivid zal per direct al de update gaan ontvangen. Over de exacte tijdstip waarop de eerste (Nederlandse) modellen geupdate zullen gaan worden is op dit moment nog niets bekend. Houd vanaf begin 2012 dus maar je update meldingen in de gaten en als er meer (specifiekere) informatie bekend gemaakt wordt, dan zal ik dat hier zeker melden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.