Geruchten
02 december 2010 - Ron Smeets

Eerste Android 3D smartphone komt van HTC in 2011?

Als we deze geruchten mogen geloven dan komt HTC in 2011 met de eerste 3D Android smartphone op de proppen (nee, niet het toestel op deze foto ;-))

Veel meer informatie over de 3D plannen van HTC is nog niet beschikbaar maar bronnen beweren dus dat de Taiwanese fabrikant de eerste wil zijn met een 3D Android Smartphone. Het toestel zou nog voor het einde van 2011 op de markt moeten komen.

Tijdens het afgelopen MWC in Barcelona liet HTC al wat 3D demo's zien, maar dat was vooral om te laten zien welke technologische mogelijkheden er al waren. Wellicht dat er over enkele maanden, op het MWC van 2011, meer duidelijkheid komt. Zoals gezegd, officieel is er nog niets over bekend. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.